[ sulge aken ]

Elulookirjeldus (CV)
1.Eesnimi Irina
2.Perekonnanimi Stulova
3.Töökoht MTÜ Toidu-ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus
4.Ametikoht teadur
5.Sünniaeg 26.02.1978 (päev.kuu.aasta)
6.Haridus 2003 Tallinna Tehnikaülikool (TTÜ), doktoriõpe (keemia-ja materjalitehnoloogia)
2001-2003 Tallinna Tehnikaülikool, magistriõpe (bio- ja toiduainetehnoloogia)
1996-2000 Tallinna Tehnikaülikool, bakalaureuseõpe (bio- ja toiduainetehnoloogia)
7.Teenistuskäik 09.2001-03.2004 AS Balti Sepik, toiduhügieenispetsialist
02.2001-08.2004 TTÜ Keemia Instituut, insener
8.Teaduskraad magistrikraad
9.Teaduskraadi välja
andnud asutus, aasta
Tallinna Tehnikaülikool, 2003
10.Tunnustused
11.Teadusorganisatsiooniline
ja –administratiivne
tegevus
12.Juhendamisel kaitstud
väitekirjad
13.Teadustöö põhisuunad biokeemia, biotehnoloogia
14.Jooksvad grandid
15.Teaduspublikatsioonid

Anne Orav, Irina Stulova, Tiiu Kailas and Mati Müürisepp Essential oil composition of Piper nigrum L.Fruits of Different Ripening States Journal of Agricultural and Food Chemistry (2004) vol.52, iss.9, pp.2582-2586

viimati muudetud: 17.08.2005

Curriculum Vitae (CV)
1.First Name Irina
2.Surname Stulova
3.Institution Competence Centre of Food and Fermentation Technologies
4.Position researcher
5.Date of birth 26.02.1978 (day.month.year)
6.Education 2003 Tallinn University of Technology (TUT), doctor level (Chemical and Materials Technology)
2001-2003 Tallinn University of Technology, master level (Bio- and Foodtechnology)
1996-2000 Tallinn University of Technology, bachelor level (Bio- and Foodtechnology)
7.Research and
professional experience
09.2001-03.2004 Baltic Bread Ltd, Food hygiene specialist
02.2001-08.2004 TUT Department of Chemistry, engineer
8.Academic degree the degree of master (MSc)
9.Dates and sites of
earning the degrees
Tallinn University of Technology, 2003
10.Honours/awards
11.Research-administrative
experience
12.Supervised dissertations
13.Current research program biochemistry, biotechnology
14.Current grant funding
15.List of most important publications

Anne Orav, Irina Stulova, Tiiu Kailas and Mati Müürisepp Essential oil composition of Piper nigrum L.Fruits of Different Ripening States Journal of Agricultural and Food Chemistry (2004) vol.52, iss.9, pp.2582-2586

last updated: 17.08.2005

[ sulge aken ]