[ sulge aken ]
Elulookirjeldus (CV) | ||
1. | Eesnimi | Irina |
2. | Perekonnanimi | Stulova |
3. | Töökoht | MTÜ Toidu-ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus |
4. | Ametikoht | teadur |
5. | Sünniaeg | 26.02.1978 (päev.kuu.aasta) |
6. | Haridus | 2003 Tallinna Tehnikaülikool (TTÜ), doktoriõpe (keemia-ja materjalitehnoloogia) 2001-2003 Tallinna Tehnikaülikool, magistriõpe (bio- ja toiduainetehnoloogia) 1996-2000 Tallinna Tehnikaülikool, bakalaureuseõpe (bio- ja toiduainetehnoloogia) |
7. | Teenistuskäik | 09.2001-03.2004 AS Balti Sepik, toiduhügieenispetsialist 02.2001-08.2004 TTÜ Keemia Instituut, insener |
8. | Teaduskraad | magistrikraad |
9. | Teaduskraadi välja andnud asutus, aasta |
Tallinna Tehnikaülikool, 2003 |
10. | Tunnustused | |
11. | Teadusorganisatsiooniline ja –administratiivne tegevus |
|
12. | Juhendamisel kaitstud väitekirjad |
|
13. | Teadustöö põhisuunad | biokeemia, biotehnoloogia |
14. | Jooksvad grandid | |
15. | Teaduspublikatsioonid |
Anne Orav, Irina Stulova, Tiiu Kailas and Mati Müürisepp Essential oil composition of Piper nigrum L.Fruits of Different Ripening States Journal of Agricultural and Food Chemistry (2004) vol.52, iss.9, pp.2582-2586 |
viimati muudetud: 17.08.2005
Curriculum Vitae (CV) | ||
1. | First Name | Irina |
2. | Surname | Stulova |
3. | Institution | Competence Centre of Food and Fermentation Technologies |
4. | Position | researcher |
5. | Date of birth | 26.02.1978 (day.month.year) |
6. | Education | 2003 Tallinn University of Technology (TUT), doctor level (Chemical and Materials Technology) 2001-2003 Tallinn University of Technology, master level (Bio- and Foodtechnology) 1996-2000 Tallinn University of Technology, bachelor level (Bio- and Foodtechnology) |
7. | Research and professional experience |
09.2001-03.2004 Baltic Bread Ltd, Food hygiene specialist 02.2001-08.2004 TUT Department of Chemistry, engineer |
8. | Academic degree | the degree of master (MSc) |
9. | Dates and sites of earning the degrees |
Tallinn University of Technology, 2003 |
10. | Honours/awards | |
11. | Research-administrative experience |
|
12. | Supervised dissertations | |
13. | Current research program | biochemistry, biotechnology |
14. | Current grant funding | |
15. | List of most important publications |
Anne Orav, Irina Stulova, Tiiu Kailas and Mati Müürisepp Essential oil composition of Piper nigrum L.Fruits of Different Ripening States Journal of Agricultural and Food Chemistry (2004) vol.52, iss.9, pp.2582-2586 |
last updated: 17.08.2005
[ sulge aken ]